Openingsreceptie Koerdistan Cultuurweek 2017

0
537
The second day of the Kurdish Culture Week in Brussels offered concerts in the centre of Brussels.

Feestelijke openingsreceptie van de Koerdistan Cultuurweek 2017, met Koerdische muziek en hapjes. (gratis)

Van 28 september tot 1 oktober 2017 vindt de vierde editie van de Koerdistan Cultuurweek plaats in Brussel. Dit evenement is steeds een unieke gelegenheid om kennis te maken met de rijke en diverse cultuur van een regio die voor velen onbekend is. Net als bij vorige edities organiseren wij een scala aan culturele activiteiten op verschillende locaties in Brussel (waaronder concerten, seminaries, tentoonstellingen, enz.). U vindt het volledige programma hier.

De Koerdistan Cultuurweek 2017 zal van start gaan met een feestelijke openingsreceptie op donderdag 28 september in de Spiegelzaal in De Markten. Tijdens deze avond kunt u genieten van traditioneel Koerdisch eten en muziek en vertegenwoordigers ontmoeten van verschillende gemeenschappen in Koerdistan, alsook prominente Belgische activisten, politici en vertegenwoordigers van verschillende maatschappelijke organisaties.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke gelegenheid die het begin aanduidt van een bijzonder evenement.Gelieve u in te schrijven per mail via mc@kurdishinstitute.be.

We kijken ernaar uit om het begin van de cultuurweek van Koerdistan samen met u te vieren!